Taxi Utrecht Dingen om te weten voordat u koopt

Wiki Article

Taxi Utrecht


Taxi Utrecht is een jonge en dynamische taxicentrale in Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van op maat gemaakte services op het gebied van taxivervoer in en rondom Utrecht.

Taxi Utrecht











Onze dienstverlening kan zijn gericht op duurzaamheid, hiermee beschikken over we ons breed en vast klantenbestand samengesteld, lieden waar wij respectvol mee omgaan en waar wij graag diensten voor bezorgen.

Elke dag maken wij de taxibussen grondig schoon en daar is een lichamelijke afscheiding welke u te allen tijde beschermt anti vervuiling.

Waar vind je de garderobe? Jaarbeurs heeft bewaakte garderobes waar jouw voor € 5,50 per item een jas en/ofwel bagage kwijt kunt. Garderobes bevinden zichzelf voor entree west en entree oost in het Event & Exhibition Centre en voor een receptie in het Beatrixgebouw.

Indien de boeking met iDeal betaald is, vervolgens gaat het bedrag in 3 werkdagen na annulering alweer op jouw rekening staan.

Expo Haarlemmermeer bezit een gunstige ligging en is zowel met een wagen wanneer betreffende het publiek vervoer goed te bereiken. Bekijk hieronder de verscheidene opties om bij Expo Haarlemmermeer te komen.

Het centraal in Holland gelegen Utrecht, dit wordt ook wel vertrouwd zodra een Domstad, is om ettelijke oorzaken bestemd om betreffende een taxi te bezoeken. Zo mogen gewone automobilisten onder andere bijna niet het centrum in, maar mogen taxi’s over ons bijzondere baan via Utrecht rijden. Hierdoor bestaan heel wat gewilde bestemmingen eenvoudigweg met ons taxi te bereiken. Voorbeelden daarvan bestaan muziekcentrum Tivoli Vredenburg, een Domtoren en dit centrale plein Neude, daar waar jouw mag plezier hebben aangaande een heleboel hete eet- en drinktentjes.

De expertise heeft ons geleerd dat dit makkelijk kan zijn om hierin flexibel te zijn. We raden aan daarom om na landing even een chauffeur te bellen wanneer en waar jouw afspreekt. Dit telefoonnummer aangaande je vervoerder ontvang je na de boeking per e-email.

Ernaast zijn er ook 2 overdekte en bewaakte fietsenstallingen betreffende NS in de omstreken: op dit Jaarbeursplein en fietsenstalling Knoop. Een allereerste 24 uur stal je je fiets hier kosteloos. Let op: er bestaan hiervoor immers een OV-chipkaart nodig.

Do you have a special request, or do you need a quotation? Please aanraking us; we Taxi Utrecht are happy to help you out!

That is unique because most drivers use their taximeter, which charges a fixed amount for each kilometre. As a result, you are off cheaper with Staxi than with other taxi companies. 

De vriendelijke chauffeurs ogen iedere keer voor jouw klaar teneinde je in en rond Utrecht te vervoeren, ook overdag en in de avond wanneer doordeweeks en in het weekend.

“Je kreeg netjes een taxi betreffende ons plastic scherm tussen mijzelf en een chauffeur, die net als ik ons mondkapje droeg. Deze was erg behulpzaam en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

Via the Staxi App you can order a taxi in Utrecht whenever you want. Choose the available date and time and book a ride: this way you can easily enjoy the services ofwel a taxi.

Hoeveel een taxi naar Schiphol kost is afhankelijk aangaande het vertrekadres. Op sneleentaxi.nl hanteren wij een vroegboekkorting, waarbij je tot 24 uur voor aanvang aangaande je rit profiteert van dit scherpste tarief.

Report this wiki page